diumenge, 24 de gener del 2010

curs JHAET virtual i Xarxes Socials

el passat 12 de gener i dins les activitats que l'AMiPA havia programat per aquest curs, es va fer la presentació del curs:
-JAHET virtual i Xarxes Socials
curs adreçat en un principi als pares de primer curs d'ESO, pero que depenent de la demanda, l'AMiPA es podria plantejar de oferir-lo a pares dels altres cursos.

el curs consta de dos parts tal i com es despren del seu títol:
  • un dedicat a ensenyar als pares a moures per la JHAET virtual, una eina que cada vegada es mes present a molts centres educatius, i que en el nostre ja es una eina consolidada de comunicació entre els diferents col·lectius integrants de la nostra comunitat educatica, (professorat, alumnes, pares, personal administratiu)
  • l'altre esta enfocada a ensenyar els pares que son les xarxes socials, el seu funcionament, i tot el que s'hi pot trobar, (Facebook, Twitter, etc.)
el curs s'ha desenvolupat en una aula d'informàtica que el centre ha cedit per tal de que cada pare/mare disposes d'un ordinador per tal de seguir les instruccions que els anaven donant.

el mateix cues ha estat muntat, per l'AMiPA i estat impartit per dos pares de la Junta. l'acolliment del mateix el podem considerar com a satisfactori, essent els pares/mares apuntats una quinzena.
a la presentació del mateix es va aprofitar i en Jordi Serra, cap d'estudis del centre va fer un valoració de tal i com anava el desplegament del llibre digital amb les seves ventatges i enumerant sobretot els entrebancs que ha suposat posar-ho tot en marxa